Sunday, January 30, 2011

IJzeren Kroon Fans:

In de eerste plaats een verontschuldiging - Te lang zijn er middelen jammerlijk kort om volledig te voldoen aan product-en servicekwaliteit zoals beloofd aan u, onze trouwe en geduldige klanten. Het is niet dat onze licentienemer, Mjölnir LLC, gerund door Bruce en Heike, niet over de beste bedoelingen - zij deden. Maar ze waren overvallen door de moeilijke marktomstandigheden in de gaming-industrie waarvan ik zeker weet bent u allen bewust van, en gecombineerd met het gebrek aan middelen, Mjölnir waren niet in staat om volledig aan uw behoeften. Hoewel het niet onze plaats om deze situatie te beheren en we zijn beperkt in het doen dit onder de licentieovereenkomst met Mjölnir, hebben we voorzien in een extreme flexibiliteit in termen van het voorafgaande een aanzienlijk bedrag van de royalty's die cash ondersteuning voor Mjölnir LLC verstrekt aan deze situatie te corrigeren, tevergeefs.

Als Aurigas Aldebaron LLC eerste ijzeren Crown Enterprises verworven van het faillissement, het was met de enige bedoeling van de ondersteuning van een product door velen geliefd, een mededinger naar D & D rivaal in de jaren 1980, een game bedrijf dat bekend staat om zijn spannende criticals en haar "trouw aan de kunst" oprichting van de eerste Middle Earth-based role playing games. Tuurlijk, ik hoopte om een beetje geld te verdienen op het, maar echt ik wilde, net als alle spelers de rol op een of ander moment, te schrijven / werk / eigenaar van een game bedrijf. Ik dacht dat het zou uiteindelijk de perfecte uitlaatklep voor de pensionering van mijn dagelijks werk.

Wednesday, January 26, 2011

ICE

Iron Crown Enterprises (het bedrijf dat de eerbiedwaardige role-playing game Rolemaster (produceert waarvan er een aantal varianten, waaronder mijn voorkeur versie, 'Classic', dwz, '2 nd edition '), en die ooit geproduceerd in Midden-aarde Rol-spelen) lijkt te worden ondergaat een grote verandering van een soort.

Monday, January 24, 2011

Sylvie van der Vaart-Meis - Mokkels.nl

Sylvie Van Der Vaart Mokkels Wiki: Buttafuoco had an affair with then-underage Amy Fisher, who subsequently shot Joey's wife. Sylvie van der vaart mokkelforum. 'Ik had voetbal-makelaar moeten worden.' Op zoek naar het harde nieuws lees ik de column van Sylvie van der Vaart in de Duitse kwaliteitskrant Bild.

Sunday, January 23, 2011

Dank u wel professor!

Als professor J.R.R. Tolkien nog in leven waren, zou hij 119 jaar oud vandaag.

Tolkien heeft mij meer vreugde over de vierdecennia van mijn leven dan enig andere schrijvervan fictie. Niet alleen heb ik blij en opgewonden doorzijn romans (met inbegrip van de relatief onbemindDe Silmarillion), maar veel van mijn dierbaarsteherinneringen gaming te betrekken Midden-aarde.


Thursday, January 13, 2011

Wat het is, en What It Is het niet

Wat als Gygax en Arneson toegang tot de Open Game License hadden toen ze geschapen D & D? Wat als ze besteedden hun tijd tot aanpassing van dertig jaar van game design principes aan hun inspiraties vermeld - in plaats van het creëren van de bouwstenen van nul? Wat als iemand gewoon poging die: zich inleven in inspiraties van het spel en opnieuw Envision de uitgang met behulp van moderne game design principes?



Dat is in het kort, is het doel van de Dungeon Crawl Classics role playing game: het creëren van een moderne RPG dat D & D's weerspiegelt de oorsprong-punt concepten met tientallen jaren later-regels edities. Voor vele jaren heb ik al een fan van old-school gaming, de geschiedenis van de TSR en de overlevering van aanhangsel N, zoals blijkt uit veel van de producten die ik heb gepubliceerd. Als Dungeon Crawl Classics # 1 verscheen weer op de planken weg in 2003, Goodman Games en Kenzer & Company waren de enige uitgevers van "old-school"-producten. Gedurende de acht jaar sinds de "Old School Renaissance" heeft gebloeid, en nu een groot aantal kwalitatief hoogwaardig product lijnen en bloeiende gemeenschappen bieden "old-school"-producten. Een onderwerp van enige controverse is de verspreiding en de originaliteit van "retro-klonen": is het genoeg om gewoon opnieuw hash het verleden? Waar mijn DCC modules keer deed precies dat - wonen in een roze-getinte versie van vroege-tijdperk D & D spel stijl en art direction - de Dungeon Crawl Classics Role Playing Game gaat veel verder. Dit is geen retro-kloon: dit is een re-imagining.

Tuesday, January 11, 2011

Fundamentalistische Bitch Fight in Nederland

Onze Nederlandse correspondent Bolleke stuurt zijn vertaling (met interpolatie commentaar) van een artikel uit De Telegraaf van vandaag over wat hij noemt een "fundamentalistische bitch vechten in Nederland ":